El-installation

Professionelle el-installationer til dit hjem eller virksomhed

Hos S.P. Jensen A/S i Svenstrup J, nær Aalborg, står vores autoriserede elektrikere klar til at hjælpe med en bred vifte af opgaver i hele Nordjylland.

Vi udfører blandt andet alt indenfor:

Lækagesporing, fejlsøgning og reparation:

Vores elafdeling har stor erfaring med kabelsporing og fejlfinding på lækager og fejl i alle typer stærkstrømskabler.

Nybyggeri eller renovering af eksisterende elinstallationer:

Hvis du skal i gang med at bygge nyt eller har behov for renovering af din eksisterende elinstallation, er vores dygtige medarbejdere klar til at udføre alle former for el-arbejde indenfor området.

Vedvarende energi og proces- og energioptimering:

Vi har omfattende erfaring med solceller, varmepumper og ladestandere til elbiler. Vi udfører også mange former for energioptimeringer. Et eksempel på energioptimering af belysning kunne være implementeringen af en dali-løsning, der automatisk regulerer belysningsstyrken i forhold til lysindfaldet i et givent rum.

Hvidevare:

Vi leverer og monterer alle former for hårde hvidevarer til køkkener, bryggers og lignende. Gennem vores tætte samarbejde med vores leverandører kan vi tilbyde hurtig levering og service.

Service og vedligehold:

Hvis du har en virksomhed eller en bygning, hvor el-installationen kunne trænge til et eftersyn eller kontrol, er vores elafdelingen klar til at hjælpe.

Landbrugsinstallationer:

Vi har stor erfaring med blandt andet styring og regulering af proces- og automatikanlæg inden for landbrugssektoren.

Termografering af din el-installation:

Har du brug for en termografirapport for din el-installation? Vi er certificerede level 1 termografer og står til rådighed med professionelt udstyr af høj kvalitet.

Spjældarbejde:

Vi udfører også mange forskellige ”små” el-opgaver, så tøv ikke med at kontakte os.

Priser kan variere afhængigt af opgavernes omfang. Kontakt os på telefon 98 38 14 66 eller send en mail til spjensen@spjensen.dk​ for at få et uforpligtende tilbud.

(+45) 98 38 14 66
spjensen@spjensen.dk