El-installation

Etablering og renovering af el-installation

El-service udføres med mange års erfaring

Kunne du tænke dig at få foretaget en renovering af en eksisterende el-installation i dit hus, eller ønsker du at få etableret helt nye el-installationer, og leder du i den forbindelse efter et firma, som kan hjælpe dig?

Så står vi hos S.P. Jensen A/S til din rådighed. Vi har mange års erfaring som elektriker, og vi løser mange forskelligartede opgaver for både privatpersoner og erhvervskunder. Det kan være i blandt andet Aalborg, Støvring, Nørresundby eller omegn, men det kan også være i det øvrige Nordjylland, da vi dækker hele dette område.​

5 fordele ved at lade os stå for opgaven

Der er flere gode grunde til, hvorfor du med fordel kan lade os stå for din nye el-installation. Her kan blandt andet nævnes:

  • Vi har mange års erfaring inden for faget
  • Vi tager altid hensyn til miljøet
  • Vi udfører altid arbejde i højeste kvalitet
  • Du er garanteret en professionel løsning
  • Det er vigtigt for os at indfri dine forventninger til resultatet

Hvad koster en ny el-installation?

Hvis du skal have etableret en ny el-installation, vil du formentlig også gerne vide, hvor meget den kommer til at koste. Vores priser bliver altid skræddersyet ud fra den specifikke opgave, idet der kan være stor forskel på, hvor omfattende opgaven er.

Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på lige netop din el-installation, når vi ved lidt mere om opgaven. Uanset hvor omfattende din opgave er, kan du dog altid være sikker på, at du får udført professionelt kvalitetsarbejde til en billig pris, når du vælger at lade vores firma varetage din opgave.

Har du brug for en ny el-installation i Nordjylland, eller skal den gamle el-installation renoveres, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

​El-arbejde

Vi udfører alt indenfor:

Proces og Energioptimering:

Elafdelingen Hos SP Jensen har stor fokus på ”Grønne løsninger”

Herunder:

  • Etablering af Elbil ladestandere.​
  • Etablering af Varmepumper.

Energioptimering af Belysning og intelligente installationer. Kunne f.eks. være en DALI løsning som er en selvregulering af belysningsstyrken ift. Hvor meget lysindfald der er i det givne rum.

Spjældarbejde (privat og industri):

Vi udfører også rigtig mange ”små” el opgaver så tøv ikke med at give os et kald.

Kabelsøgning, fejlsøgning og reparation:

Vi har i elafdeling stor erfaring med kabelsporing og fejlfinding på lækager og fejl i alle typer stærkstrømskabler.

Nybyg eller renovering af eksisterende elinstallation:

Skal man i gang med at bygge nyt eller har man en elinstallation som kræver renovering, så står vi til rådighed med dygtige medarbejdere til alle former for el arbejdet indenfor området.

Service og vedligehold:

Står du med en virksomhed eller en bygning hvor elinstallationen godt kunne bruge et el eftersyn eller evt. kontrol så giv Elafdelingen et kald.

Hvidevare:

Vi leverer og monterer alle former for Hårde hvidevare til Køkkener, bryggers osv. Vi har et tæt samarbejde med El salg Aalborg og har dermed en hurtig levering samt service.

(+45) 98 38 14 66
spjensen@spjensen.dk