Facaderenovering

Facaderenovering udføres med mange års erfaring

Der kan være mange grunde til, at facaden trænger til at blive renoveret. Det kan for eksempel være, at du ønsker at give den et nyt look, eller det kan være, at den er blevet nedslidt på grund af det hårde og omskiftelige danske vejr.

Hos S.P. Jensen A/S kan vi hjælpe dig med at varetage lige præcis den facaderenovering, du ønsker. Vi har mange års erfaring inden for forskellige former for murerarbejde, og herunder også inden for renovering af facade. Vi ved derfor, hvad der kan lade sig gøre, og vi kan rådgive dig til den mest optimale løsning til den bedste pris i lige netop din situation.​

Vi kører blandt andet ud til private kunder og erhvervskunder i Støvring, Aalborg og Nørresundby, som har brug for at få foretaget en professionel facaderenovering, men vi kører også gerne ud til kunder i det øvrige Nordjylland, som har behov for vores mangeårige erfaring med istandsættelse af facader.​

Hvad koster facaderenovering?

Det er svært at give en konkret pris på facaderenovering uden at kende til selve opgaven, da en renovering af facaden kan indebære mange forskellige ting. Det kan for eksempel være, at du ønsker at få foretaget en pudsning af facade, eller det kan være, at der er revner i facaden, som skal mures op.

​Uanset om du kunne tænke dig at få foretaget en professionel vandskuring af hus, eller om du har brug for en anden form for facaderenovering, kan vi dog udføre opgaven til en billig pris.

Indhent et uforpligtende tilbud allerede i dag

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores priser, eller du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop den renovering af facaden, som du har behov for.

Du kan ringe til os på telefon 98 38 14 66, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail spjensen@spjensen.dk, hvis det passer dig bedre.

(+45) 98 38 14 66
spjensen@spjensen.dk