Forsikringsskader

Forsikringsskader – Vi klarer hele processen

​Det kan være en stor opgave at overskue forløbet i arbejdet med forsikringsskader.

​Ofte involverer det flere forskellige håndværk, som skal koordineres effektivt.

Den opgave tager vi os gerne af.

Med en bred vifte af professionelle og certificerede håndværkere hos S.P. Jensen A/S i Svenstrup J nær Aalborg, Støvring og Nørresundby i Nordjylland, garanterer vi en særdeles høj kvalitet i arbejdet.

Når skaden er konstateret som værende en eller flere forsikringsskader, tilbyder vi at styre projektet fra start til slut.

Vi sørger for at anmelde forsikringsskader til forsikringsselskabet, vi undersøger alle skaderness omfang og laver nødvendig dokumentation af forsikringsskader i form af fotos, analyser og f.eks. materiale fra TV-inspektion.​

Vi drøfter løsninger med kunden på alle forsikringsskader

​Vi drøfter mulige løsninger med kunden, afgiver tilbud på opgaven og afklarer løbende med forsikringsselskabet, hvordan arbejdet med de enkelte forsikringsskader skal udføres.

Da vi næsten altid kan løse opgaven med firmaets egne specialister, kan vi sikre et effektivt og vel planlagt forløb til glæde for både kunde og forsikringsselskab. Opstår der behov for ekstern hjælp fra andre fagområder, sørger vi naturligvis for en smidig koordinering.​

Kontakt os på telefon: 98 38 14 66 eller e-mail: spjensen@spjensen.dk

​​Vores håndværkstaksatorer dækker flg. Områder: Kloakmester, gasmester, VVS, EL, blikkenslager, murer, tømrer og maler. Vi er håndværkstaksatorer ​for disse forsikringsselskaber, men vi kan også klar opgaven for alle andre forsikringsselskaber.

(+45) 98 38 14 66
spjensen@spjensen.dk