Gulvvarme

Installation af gulvvarme i hele eller dele af boligen

Kunne du tænke dig at få lagt varme i gulvet på badeværelset, i køkkenet eller måske i hele boligen? Gulvvarme er en rigtig behagelig form for opvarmning, og det gælder særligt, hvis dine gulve generelt har en tendens til at være kolde, hvilket ofte er et problem på badeværelset.

Hos S.P. Jensen A/S hjælper vi dig gerne med professionel installation af gulvvarme, og vi kører ud til kunder i hele Nordjylland, herunder blandt andet i Aalborg, Støvring, Nørresundby og andre omkringliggende områder.

Fordelene ved at få lagt varme i gulvet

Der er mange fordele ved at få monteret gulvvarme. Først og fremmest stiger varme opad, og derfor vil du kunne udnytte varmen optimalt, hvis du får foretaget en montering af gulvvarme i enten hele din bolig eller dele af den. Derudover er det dejligt at træde ud på et varmt gulv, især hvis man går med bare fødder, eller man generelt har kolde gulve i boligen.

Vælger du at få lagt et gulvvarmesystem i hele din bolig, slipper du samtidig også for at have radiatorer hængende på væggene, hvilket er et stort plus for mange.​

Hvad koster gulvvarme?

Prisen på selve gulvvarmen afhænger af, hvordan du får varmet gulvet op i din bolig, og om du har gulvvarme i hele huset eller for eksempel kun på badeværelset. Derudover afhænger prisen også af, hvor højt du har skruet op for varmen, og om den er tændt hele året.

Vores priser på lægning af gulvvarme afhænger ligeledes af, om du skal have lagt varme i gulvet i hele huset, eller om der kun er tale om et enkelt rum. Uanset hvad kan du dog altid regne med en billig pris på det udførte arbejde og en nem gulvvarmestyring, så du nemt selv kan klare styring af varmen i gulvet.

Kontakt os og hør mere, eller få et gratis tilbud på gulvvarme

Har du nogle spørgsmål, kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved at få installeret gulvvarme, eller ønsker du at få udarbejdet et gratis tilbud på din opgave, bør du ikke tøve med at kontakte os.

Ring til os på telefon: 98 38 14 66 eller skriv til vores e-mail: spjensen@spjensen.dk.

(+45) 98 38 14 66
spjensen@spjensen.dk