Højvandslukke

Vi sikrer dit hjem mod kælderoversvømmelse

Når stormvejret står på og sikrer, at du får den rigtige løsning til den billigste pris. Desuden kan vores højvandslukke fås med integreret rottespære i samme løsning.

Hvis du får et intelligent højvandslukke fra UWS, også kaldt kloakspærre, skal du ikke længere bekymre dig om regnvand, kloakvand eller rotter. Det er nemt at installere denne intelligente kloakspærre i en standard skelbrønd og kan bruges som skybrudssikring.​

​Her kan du finde svar på nogen af de spørgsmål, du måtte have – hvad et intelligent højvandslukke er, og hvordan den virker.

Hvad er et intelligent højvandslukke?

Den består af flere dele. Dette kloakspærre er udstyret med elektronikboks og censorer, der sørger for at holde dig og din familie underrettet via SMS eller app til en smartphone, når der kommer et skybrud. Tilbageløbsstop består af to klapper, som åbner og lukker automatisk helt uden at bruge strøm og giver en alarmmelding, når den lukker, og når der kommer et skybrud.

Hvornår bruger man et højvandslukke?

Monteres for at sikre, at kloakvand og regnvand ikke løber baglæns op gennem kælderafløb og ud af toiletter, når det regner kraftigt. Tilbageløbsstopperen reducerer drastisk risikoen og sårbarheden for skader på indbo, inventar eller bygning, når der forekommer kraftige skybrud. Vi gennemgår altid tegningerne over grunden og andre installationer, og dermed sikrer vi, at den ønskede effekt kan opnås.

Hvor placeres dette?

Denne skybrudssikring placeres udendørs i en eksisterende brønd eller i en beton brønd, som kræver lidt tilpasning. Denne skybrudssikring kan nemt afmonteres eller flyttes til et nyt sted, hvis man laver en ny brønd. Installationen kræver ingen opbrydning af gulv eller brønd.

Hvordan virker dette?

I denne animerede video kan du se, hvordan skybrudssikring produktet installeres, og hvordan det fungerer, når vandmasserne presser sig på.

Følg din højvandslukke på mobilen

Denne højvandslukke er udstyret med en elektronikboks, som sørger for at holde dig og din husstand underrettet via SMS, når der kommer et skybrud.

Du kan også downloade app’en til din smartphone, så du altid kan følge med i, hvad der sker i din kloak.

Hvorfor skal jeg vælge dette?

Du får 5 års garanti og kommer med en mobil it-løsning, som via en mobil app informerer dig og din familie og eventuelt os eller dit lokale forsyningsselskab. Via app’en kalder systemet selv på en kloakme​ster, både når systemet skal have sit årlige tilsyn, og når et skybrud er overstået.

Systemet lukker naturligvis af sig selv ved en oversvømmelse af regnvand og kloakvand, og det åbner automatisk op, når hændelsen er overstået. Og det er helt uden at bruge strøm.

Du skal ikke gøre noget, systemet klarer det hele for dig. Dette gør, at du kan forlade dit hus uden at skulle bekymre sig om, hvad man kommer tilbage til, da dette system er intelligent nok til selv at agere i tilfælde af voldsomt regnvand, og som også informerer dig og din familie undervejs.​

Andre oversvømmelsesløsninger på markedet vil typisk kræve en kloakmester flere-dags arbejde med at grave haven op eller opbryde gulv. Det ender ofte i et meget stort og dyrt projekt. Vi kommer med et produkt, der let kan nedsættes i den allerede eksisterende skelbrønd. Denne løsning er nemmere at installere og dermed sikre, at både dit hjem og din økonomi er intakt.

Hvad er fordelene ved at få denne Højvandslukke?

 • Tryghed og 5 års garanti
  ​Man kan trygt forlade dit hus uden at skulle bekymre sig om, hvad man kommer tilbage til.
 • Forsikringsfordele
  Flere af Danmarks forsikringsselskaber såsom Alm. Brand, Codan og Tryg giver for eksempel rabat på husforsikringen, hvis du installerer en højvandslukke.
 • Kan installeres i eksisterende brønd og nemt flyttes
  Den er nem at afmontere, hvis det skal serviceres og spules eller, hvis du skal flytte.
 • Nem installation
  At installere denne skybrudssikring i en standard skelbrønd.
 • Fås med integreret rottespærre, hvilket kan klares ved kun ét kloakmesterbesøg.
  Så skal du ikke have en separat løsning til hver funktion.
 • Undgå kælder fyldt med stinkende kloakvand eller regnvand
  Du undgår at få vand fra kloakken op igennem afløb eller toiletter i kælderen.
 • Driftssikkert system lukker og åbner automatisk selvom strømmen går
  Systemet er ikke batteridrevet og derfor ikke afhænger af strøm fra huset.
 • Lavet i rustfrit stål
  ​Den er lavet i rustfrit stål som rotter, ikke kan bide i stykker.
 • Informer dig via SMS eller App til smartphone
  Den sørger for at holde dig og din husstand underrettet via SMS eller App, når der kommer et skybrud, og når skybruddet er overstået. Systemet kalder selv på os, når systemet skal have sit årlige tilsyn.
 • Billigere løsning
  Et højvandslukke er typisk den billigste løsning, når man sammenligner med prisen på pumpebrønd eller andre tilbageløbs løsninger.
(+45) 98 38 14 66
spjensen@spjensen.dk