Kloakmester

Autoriseret kloakmester klarer både anlæg og reparation

S. P. Jensen A/S er et autoriserede kloakfirma i Svenstrup J, tæt på Støvring, Aalborg og Nørresundby, tilbyder enhver form for arbejde med både anlæg, kloakservice og reparationer af kloak. Vi servicerer kunder i hele Nordjylland.

Ved installation af ny kloak er det en fordel, at vi kommer med i processen på et tidligt tidspunkt, så en kloakmester kan hjælpe med at sikre den bedste og mest hensigtsmæssige løsning. Kloakinstallationer består af en lang række forskellige anlæg, som alle har det tilfælles, at der er tale om afløb eller dræn.

Samtidig omfatter det også opmærksomhed på sikkerhed, miljø og lovgivning. Vores erfarne team står klar til at hjælpe dig fra start til slut. I forbindelse med kloakarbejde tilbyder vi også TV-inspektion og slamsugning.​

Kloakarbejde er ikke blot anlægning af kloak

Separering af kloakvand og regnvand er en rigtig god idé og er i nogle kommuner på vej til at blive et krav. S.P. Jensen A/S har stor erfaring med at etablere kloakseparering. Vores kloakmester vejleder også gerne om individuelle løsninger på afledning eller anvendelse af regnvand.

Vi tilbyder også en bred vifte af andre tjenester, herunder installation af rottespærrer, pumpebrønde, højvandslukkere, opgravningsfri renovering, kældersikring og håndtering af forsikringsskader. Hvis du har brug for en ny bundfældningstank eller -udskiller, tilbyder vi ligeledes professionel rådgivning til valg af den optimale løsning til din kloak. Vores erfarne kloakmestre giver grundig vejledning om mulige løsninger og omkostninger inden opgaven aftales.

Kontakt en kloakmester allerede i dag!

Kontakt os på telefon 98 38 14 66 eller skriv til os på vores e-mail spjensen@spjensen.dk, hvis du har spørgsmål til vores kloakarbejde, priser eller til krav og fremtidsplaner for netop din ejendom.

VVS lastbil
(+45) 98 38 14 66
spjensen@spjensen.dk