Kloakseparering

Kloakseparering: Separering af spildevand og regnvand

Skal du have udført kloakseparering i Støvring, Aalborg, Nørresundby eller omegn, er vi det rette firma at kontakte. Vi har mange års erfaring inden for separering af kloak, og vi er en autoriseret kloakmester.

Vi udfører mange forskellige former for opgaver inden for kloakering i hele Nordjylland, og vi hjælper også gerne dig med lige netop din opgave.

Hvorfor er det nødvendigt med kloakseparering?

I nogle kommuner er det et krav, at regnvandet bliver ledt væk gennem et separat kloaknet, så de stigende regnmængder ikke overbelaster kloaknettet.

På grund af de eksisterende klimaforandringer og de jævnlige skybrud i Danmark sker der en hyppigere overbelastning af vores kloaknet, end det er bygget til at kunne håndtere.

Det kan blandt andet resultere i kloakvand både indenfor og omkring private boliger, og det koster både boligejerne og forsikringsselskaberne mange penge. Derfor er det i mange kommuner blevet påkrævet, at man får udført kloakseparering, så kloaknettet bliver belastet så lidt som muligt.​

Hvad koster separatkloakering?

Vores priser på kloakseparering varierer meget fra grund til grund, da der er stor forskel på, om der er behov for nye kloakrør, og hvor langt disse skal graves ned.

Ønsker du en konkret pris på separering af din kloak, er du derfor meget velkommen til at kontakte os, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt os og hør meget mere

Du kan med fordel ringe til os på telefon 98 38 14 66, hvis du ønsker at høre mere om selve arbejdet, eller hvis du har nogle spørgsmål. Ellers kan du også skrive til vores e-mail spjensen@spjensen.dk.

(+45) 98 38 14 66
spjensen@spjensen.dk