Lægning af klinker

Lægning af klinker og fliser i køkkenet eller badeværelset

Kunne du tænke dig at få lagt nye, store gulvklinker i dit badeværelse, eller drømmer du om at få sat smukke klinker op i et unikt mønster på din køkkenvæg, som skaber en hyggelig og charmerende stil i dit køkken? Så er du kommet til det rette sted.

Her hos S.P. Jensen A/S har vi nemlig blandt andet specialiseret os inden for lægning af klinker og fliser, som de fleste af vores kunder typisk ønsker lagt i badeværelset, bryggerset eller i køkkenet. Vi kan dog også tilbyde at lægge gulvfliser i hele huset, hvis det ønskes.

Vi udfører hovedsageligt opgaver i forbindelse med udskiftning af gulvklinker i køkkenet og på badeværelset hos kunder i Støvring, Aalborg og Nørresundby, men vi kører også gerne ud til kunder i resten af Nordjylland.

Hvad koster det at få lagt klinker?

Vores priser på lægning af klinker afhænger blandt andet af:

  • Om vi selv skal fjerne eksisterende klinker eller fliser
  • Om de nye klinker skal lægges i et bestemt mønster
  • Hvor stort et areal vi skal lægge klinker på
  • ​Om du selv på forhånd har indkøbt klinkerne, eller om vi skal købe dem ind for dig​

Kontakt os for rådgivning eller et tilbud på lægning af klinker

Har du brug for rådgivning omkring valg af klinker eller lægning af klinker, for eksempel i forhold til klinkernes farver, størrelser og mønster, eller kunne du tænke dig at få udarbejdet en pris på din opgave? Så skal du endelig bare kontakte os.

Ring til os allerede i dag på telefon 98 38 14 66 og fortæl os lidt mere om din opgave. Alternativt kan du også skrive til vores e-mail spjensen@spjensen.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.

(+45) 98 38 14 66
spjensen@spjensen.dk