Renovering af badeværelse

Renovering af badeværelse eller etablering af nyt efter dine ønsker

Drømmer du om at få moderniseret dit badeværelse, så det lever op til nutidens krav til funktionalitet og velvære, eller kunne du tænke dig at få bygget et ekstra badeværelse i huset, så der ikke er så travlt om morgenen, når hele familien skal ud ad døren på samme tid? Så kan vi her hos S.P. Jensen A/S hjælpe dig.

Vores murer kan bygge et helt nyt badeværelse lige efter dine ønsker, ligesom vi også kan modernisere og renovere dit eksisterende badeværelse.

Vi kører blandt andet ud til kunder i Aalborg, Støvring, Nørresundby og resten af Nordjylland, som har brug for vores kompetencer inden for renovering af badeværelse eller etablering af et helt nyt bad.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Prisen på en renovering af badeværelse kan variere meget fra opgave til opgave. Der er stor forskel på, om du skal have foretaget en lille badeværelsesrenovering, hvor vi for eksempel blot skal sætte nye klinker op i brusekabinen, eller om du skal have foretaget en omfattende renovering, hvor hele badeværelset skal skiftes ud og moderniseres, eventuelt ved at gøre brug af microcement.​

Hvad koster et nyt badeværelse?

Det er som regel billigere at få foretaget en renovering af badeværelse frem for at få bygget et helt nyt badeværelse, da etableringen af et helt nyt badeværelse kræver helt nye installationer, vådrumssikring, nyt inventar og så videre. Vores priser afhænger blandt andet af, hvor stort det nye badeværelse skal være, og hvad du har af særlige ønsker til valg af materialer, stil m.m.

Kontakt os og få et tilbud på din badeværelsesopgave

Uanset om du skal have foretaget en renovering af badeværelse, eller om du skal have bygget et helt nyt badeværelse, tilbyder vi altid en billig pris i forhold til den høje kvalitet, vi leverer. Vi udarbejder gerne et tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget projektet kommer til at koste.

Ring og hør mere på telefon: 98 38 14 66 eller skriv til vores e-mail: spjensen@spjensen.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

(+45) 98 38 14 66
spjensen@spjensen.dk