Renovering af hus

Modernisering og renovering af hus efter dine ønsker

Har du købt et hus, som trænger til en omfattende renovering, inden det lever op til dine krav og behov i forhold til æstetik og funktionalitet, eller bor du allerede i et hus, som efter mange års slid trænger til en renovering?

Uanset hvilket behov for renovering af hus du har, står vi hos S.P. Jensen A/S klar til at løse opgaven. Vi kan klare alt tømrerarbejde – lige fra en mindre husrenovering til en totalrenovering af hus, og vi kan i samme omgang også bygge en tilbygning eller varetage en ombygning af huset, hvis der er behov for det.

Vi arbejder både for private såvel som erhvervskunder i områderne omkring Støvring, Nørresundby og Aalborg, men vi kører også gerne ud til kunder i resten af Nordjylland, som har brug for vores ekspertise.

Hvad koster renovering af hus?

Vores priser på renovering af hus afhænger blandt andet af, hvor omfattende en renovering der er tale om. Der er for eksempel stor prisforskel på at få renoveret et enkelt værelse og på at få totalrenoveret hele huset. Derudover er der også en række øvrige faktorer, som påvirker prisen på din boligrenovering.

Her kan blandt andet nævnes, om du har nogle bestemte krav til, hvilke materialer vi skal anvende, og om du har nogle særlige ønsker til specielle løsninger.​

Vælger du at lade os stå for din renovering af hus, kan du dog altid være sikker på, at du får udført kvalitetsarbejde til en billig pris.

Kontakt os og hør mere om mulighederne

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne for at få moderniseret og renoveret din bolig, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på din konkrete opgave, når vi ved lidt mere om dine ønsker og forventninger.

Du kan med fordel ringe til os for yderligere informationer på telefon: 98 38 14 66, men du kan også skrive til vores e-mail: spjensen@spjensen.dk, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage til dig snarest.​

(+45) 98 38 14 66
spjensen@spjensen.dk