Slamsugning og højtryksspuling i Nordjylland

​Slamsugning og højtryksspuling tilbydes i hele Nordjylland

​Hos S.P. Jensen A/S står vi klar, som autoriseret kloakmester, til at løse alle opgaver inden for slamsugning og højtryksspuling – både for erhvervsvirksomheder, industrivirksomheder, offentlige institutioner og private kunder i Aalborg, Nørresundby, Støvring og resten af Nordjylland.

Vores kombinerede slamsuger- og højtryksspulervogne sikrer, at vi kan håndtere hele processen omkring slamsugning, herunder tømning af rør og tanke samt efterfølgende rengøring og oprensning. Vi sørger selvfølgelig også for korrekt miljømæssig bortskaffelse af affaldet.

Vi tømmer og spuler afløb og kloakledninger og gør opmærksom på eventuelle problemer, som vi måtte støde på. Ved samme lejlighed kan vi også tilbyde TV-inspektion af større eller mindre vand- og kloakledninger.

Regelmæssig slamsugning

Regelmæssig slamsugning er ofte nødvendig, f.eks. ved tømning af septiktanke. Vi indgår gerne en fast aftale om regelmæssig tømning. Desuden tager vi os også af fedt- og olieudskillere, der skal tømmes mindst en gang om året eller efter behov. Her kan vi ligeledes indgå en kontrakt og sikre, at opgaven bliver udført til tiden.

Tømning af vejbrønde er også en del af vores arbejdsområde, ligesom slamsugning og rensning af slambassiner. Derudover tager vi os af tømning og rensning af olie- og benzintanke.

Du kan regne med os

Vores ekspertise og erfaring inden for slamsugning og højtryksspuling er opbygget gennem mange år i branchen. Vi udfører opgaverne professionelt med vores autoriserede kloakmester og med respekt for omgivelserne. Som virksomhed kan vi trække på vores brede faglige og professionelle viden, hvilket gør os i stand til at håndtere opgaver, der kræver ekstra specialisering, såsom industrispuling, mammutsugning, tørsugning, tankrensning, oliebehandling, drift af modtageanlæg for olie samt trykledning fra pumpestationer og vandledninger.

Kontakt os på telefon 98 38 14 66 eller skriv til spjensen@spjensen.dk for et uforpligtende tilbud. Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig.

(+45) 98 38 14 66
spjensen@spjensen.dk