Tagrenovering

Tagrenovering, lægning af nyt tag og andet tagarbejde udføres

Er taget på dit hus utæt, er det vigtigt, at skaden bliver fundet og udbedret hurtigst muligt, så selve tagkonstruktionen ikke tager skade. I så fald kan du med fordel vælge at kontakte os hos S.P. Jensen A/S. Vi har som tømrer mange års erfaring inden for tagrenovering, så du igen kan få et tæt tag.​

Vores virksomhed holder til i Svenstrup, hvorfra vi blandt andet kører ud til private kunder og erhvervskunder i Aalborg, Støvring, Nørresundby og resten af Nordjylland.

Vi klarer dit tagarbejde

Skal du have udført tagarbejde kan det være en rigtig god ide at lade en professionel fagmand stå for opgaven, så du er sikker på, at dit arbejde på taget bliver udført korrekt. Her har vi den rette erfaring og de nødvendige kompetencer til at kunne garantere en professionel løsning, uanset hvilken form for tagarbejde du skal have udført.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:​

  • ​Lægning af nyt tag
  • Renovering af tag
  • Andet tagarbejde​

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser på lægning af et helt nyt tag afhænger af flere forskellige faktorer, herunder af hvilken type tag du skal have lagt, hvor stort taget er, og om vi også skal bygge en ny tagkonstruktion eller reparere den eksisterende, eller om vi skal rive hele det eksisterende tag ned.

Der er meget stor prisforskel på de forskellige tagmaterialer, og ønsker du en billig løsning, kan vi hjælpe dig med rådgivning om, hvilket tag der vil give dig den længste holdbarhed til den bedste pris.

Kontakt os for en pris på din tagrenovering

Uanset om taget trænger til en tagreparation, eller om der skal lægges nyt tag på hele huset, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 98 38 14 66 eller e-mail: spjensen@spjensen.dk med henblik på at få udarbejdet et uforpligtende tilbud. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende besigtigelse samt en snak om dine ønsker til dit tagarbejde.

(+45) 98 38 14 66
spjensen@spjensen.dk