Tilbygning til hus

Tilbygning til hus der giver mere plads

Drømmer du om mere plads i huset? Har du behov for et ekstra værelse, en større stue, eller er det blevet tid til at udleve drømmen om en udestue, hvor du kan drikke din morgenkaffe hele året rundt, mens du kigger ud over haven og nyder planterne i løbet af de forskellige årstider?

Så er en tilbygning til hus en oplagt løsning, så du kan få dine boligdrømme til at gå i opfyldelse, samtidig med at du undgår at skulle flytte på grund af pladsmangel.

Vi kan bygge alle former for tilbygning til hus

Hos S.P. Jensen A/S har vi mange års erfaring som tømrer, og vi kan tilbyde dig at bygge den tilbygning til hus, som du går og drømmer om, hvad enten det er en ny garage, en ny entre eller et ekstra værelse.

Vi tilbyder både tilbygning, ombygning og renovering af hus og sommerhus for private og erhverv i Støvring, Aalborg, Nørresundby og hele det øvrige Nordjylland. Skal vi også hjælpe dig?​

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Vores priser på en tilbygning til hus afhænger i høj grad af dine ønsker og krav til tilbygningen samt tilbygningens størrelse.

Derudover afhænger den endelige pris også af, om du har nogle særlige ønsker til valg af materialer, og om du ønsker, at vi udfører specialløsninger. Uanset hvilken form for tilbygning til hus du drømmer om, kan du dog altid være sikker på, at vi udfører den i højeste kvalitet til en billig pris.

Kontakt os og hør mere eller få et tilbud på dit byggeprojekt

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan bygge lige præcis den tilbygning, som du går og drømmer om.

Vi kommer gerne ud til en uforpligtende besigtigelse samt en snak om dine ønsker, og på baggrund heraf udarbejder vi et uforpligtende tilbud.

Du kan enten ringe til os på telefon: 98 38 14 66, eller du kan skrive til vores e-mail: spjensen@spjensen.dk.

(+45) 98 38 14 66
spjensen@spjensen.dk