Tømrer

Tømrer​ med håndelag inden for alle typer arbejdsopgaver

S. P. Jensens tømrerfirma i Svenstrup J nær udfører arbejde med montering af køkken, udskiftning af vinduer og døre og monterer også nye døre og vinduer.

​Vi holder til tæt på Aalborg og løser opgaver for kunder i det meste af Nordjylland, fx Støvring og Nørresundby. Vi kan udføre en bred vifte af opgaver indenfor tømrerarbejde.

Hvilke typer opgaver klarer vores tømrermester?

Døre og vinduer i en bygning har stor betydning for energiforbrug og selvfølgelig også for den æstetiske oplevelse af bygningen. Lad vores tømrer rådgive om muligheder og hensigtsmæssige løsninger, inden et tømrerarbejde sættes i gang.

Vores tømrer løser også opgaver i forbindelse med udskiftning eller renovering af tag, samt med renovering og tilbygning. Kontakt os i god tid, så vi kan hjælpe med at finde de bedste muligheder for bygningen.

​Vi tilbyder også at etablere nye gulve og reparere skader på eksisterende gulve, og vi kan også hjælpe dig med at finde en murer.

Skadeshjælp fra vores tømrer

​De fleste bygninger kommer på et eller andet tidspunkt ud for skader. Det kan handle om fugtskader som råd og svamp, og det kan være skader forårsaget af skadedyr, eller der kan være tale om skader i forbindelse med indbrud eller hærværk. I de fleste af disse tilfælde vil der være tale om forsikringsskader.​

Vores tømrermester sørger gerne for undersøgelse, prøver og dokumentation til forsikringsselskabet, og vi udarbejder et tilbud på arbejdet med reparation af skaden.

Hvad koster en tømrer? Kontakt os og hør mere!

​Hos S. P. Jensen er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder en bred vifte af professionelle håndværkere – herunder højt kvalificerede tømrer. Langt de fleste opgaver, uanset om de er store eller små, og om der er tale om etablering af nyt eller reparation af skader, kalder på flere fagområder. Med vores ekspertise som tømrer, kan vi løse opgaverne internt i egen virksomhed, og kunden oplever en godt koordineret proces.

​Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud på en tømrer nær Aalborg og i Nordjylland.

​Ring på telefon 98 38 14 66 eller skriv til os på vores e-mail spjensen@spjensen.dk for at høre mere om vores priser.

(+45) 98 38 14 66
spjensen@spjensen.dk