Tømrer

Tømrer​ med håndelag inden for alle typer arbejdsopgaver

S.P. Jensen A/S i Svenstrup J udfører forskellige tømreropgaver, herunder montering af køkken, udskiftning af vinduer og døre  samt installation af nye døre og vinduer.

​Vi holder til tæt på Aalborg og løser opgaver for kunder i det meste af Nordjylland, f.eks. Støvring og Nørresundby.

Hvilke typer opgaver klarer vores tømrermester?

Vi kan udføre en bred vifte af opgaver indenfor tømrerarbejde.
Blandt andet løser vores tømrere opgaver i forbindelse med udskiftning eller renovering af tag, samt med renovering og tilbygning. Vi tilbyder ligeledes at etablere nye gulve og reparere skader på eksisterende gulve, og vi har også murere, der kan stilles til rådighed.

Døre og vinduer i en bygning har stor betydning for energiforbruget og selvfølgelig også for den æstetiske oplevelse af bygningen. Lad vores tømrere rådgive om muligheder og hensigtsmæssige løsninger, inden et tømrerarbejde sættes i gang.

Vi kan også hjælpe med mange andre tømreropgaver. Kontakt os gerne i god tid, så vi kan hjælpe med at finde de bedste muligheder for bygningen. Vi hjælper naturligvis også ved akutte opgaver.

Skadeshjælp fra vores tømrer

​De fleste bygninger vil på et eller andet tidspunkt opleve skader. Det kan være fugtskader som råd og svamp, skader forårsaget af skadedyr eller skader i forbindelse med indbrud eller hærværk. I de fleste af disse tilfælde vil der være tale om forsikringsskader.​

Vores tømrermester sørger gerne for undersøgelse, prøver og dokumentation til forsikringsselskabet, og udarbejder et tilbud på reparation af skaden.

Hvad koster en tømrer? Kontakt os og hør mere!

Vores priser varierer alt efter, hvilken opgave du skal have udført. Kontakt os i dag på 98 38 14 66 eller spjensen@spjensen.dk og få et uforpligtende tilbud.

(+45) 98 38 14 66
spjensen@spjensen.dk