TV-inspektion

TV-inspektion afdækker skaden nøjagtigt og effektivt

​Når det opstår fejl eller skader på kloak- og vandledninger er det ofte nødvendigt at undersøge ledningerne ved hjælp af TV-inspektion for at konstatere det nøjagtige sted for skaden. Samtidig har vi med TV-inspektion også mulighed for at se, hvilken skade vi har med at gøre. Undersøgelsen sparer et stort gravearbejde, og ofte kan vi helt undgå at grave for at udbedre en skade.

Med TV-inspektion kan vi lynhurtigt analysere de aktuelle forhold i kloak- og vandledninger og øvrige rørsystemer, og ved at se på optagelserne kan vi hurtigt på et kvalificeret grundlag vejlede kunden om installationens status og hvilke løsningsmuligheder, der kan komme på tale. Vi kan selvfølgelig også være behjælpelige inden for slamsugning og arbejde med kloak.

Få dækket behovet for TV-inspektion

Et behov for TV-inspektion opstår ofte i forbindelse med en tømning og spuling af en kloak- og vandledning. Hvis en fuldstændig tømning eller spuling ikke er mulig, er det nødvendigt at undersøge årsagen og dette løses ved TV-inspektion.

En kloakledning kan være faldet sammen, den kan være tilstoppet af fedt og andet affald, eller f.eks. et gravearbejde kan have forårsaget en sammenstyrtning i ledningen.

Skadedyr og indgroede rødder kan også være årsag til skader på rørledninger. Vi udfører gerne en forebyggende undersøgelse for at afværge eller begrænse skaden hurtigst muligt.

Vælg en professionel operatør

​Vi benytter os altid af det absolut nyeste udstyr inden for TV-inspektion. S.P. Jensen A/S i Svenstrup J nær Støvring, Nørresundby og Aalborg i Nordjylland, var blandt de første i Danmark til at anvende udstyret, og vi sørger for hele tiden at efteruddanne vores professionelle certificerede TV-operatører.

​På den måde kan vi altid tilbyde vores kunder den nyeste teknologi og den nyeste viden og derved det bedste resultat ved brug af TV-inspektion.​

Få et godt tilbud​

​Kontakt ​os i dag og få et uforpligtende tilbud på en TV-inspektion. Ring på telefon 98 38 14 66.

(+45) 98 38 14 66
spjensen@spjensen.dk