Udskiftning af vinduer

Udskiftning af vinduer og døre tilbydes

Er husets vinduer eller døre gamle og nedslidte, og trænger de til at blive udskiftet med nogle mere energirigtige vinduer og døre? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hos S.P. Jensen A/S har vi nemlig mange års erfaring som tømrer inden for både montering af døre og vinduer.

Vi tilbyder udskiftning af vinduer og døre for både private og erhvervskunder i blandt andet Støvring, Nørresundby, Aalborg og omegn samt i hele Nordjylland.

Spar penge på varmeregningen med nye vinduer og døre

Er dine nuværende vinduer og døre utætte, vil varmen i huset sive ud, mens den kolde luft udenfor vil trænge ind i boligen. Derfor kan du med energirigtige, nye døre og vinduer opnå store besparelser på dit energiforbrug samt et bedre indeklima.

Få korrekt rådgivning hos os

Vi har mange års erfaring i branchen, og vi kan derfor tilbyde kompetent og korrekt rådgivning, så du kan være sikker på, at du får den rette løsning, der passer til dine ønsker og behov.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med at finde ud af, hvilken type vinduer og døre du skal have monteret i stedet for de nuværende, ligesom vi også kan komme med forslag og ideer til, hvordan husets æstetiske udtryk kan ændres ved udskiftning af vinduer og/eller døre.​

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser på udskiftning af vinduer efter mål varierer meget alt afhængigt af, hvad dine konkrete behov og ønsker er, samt hvor mange vinduer der skal udskiftes. Er det for eksempel alle husets vinduer, der skal udskiftes, eller er det kun et enkelt?

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på vinduer og døre

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om fordelene ved at få foretaget en ny montering af døre eller vinduer.

Ønsker du en konkret pris på alt lige fra udskiftning af vinduer til udskiftning af indvendige døre, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig. Ring og hør nærmere på telefon: 98 38 14 66 eller skriv til vores e-mail: spjensen@spjensen.dk.

(+45) 98 38 14 66
spjensen@spjensen.dk