Varmepumper monteres i Nordjylland

​Varmepumpe til montering i Nordjylland

Få en markant lavere varmeregning

Er du træt af store varmeregninger hver måned? Så er det tid til at skifte til en varmepumpe!
Med en varmepumpe kan du opnå markante besparelser på dit varmeforbrug og samtidig reducere din CO2-udledning. Varmepumper er en effektiv metode til at opvarme dit hjem eller bygning, da de bruger den naturlige varmeenergi fra luften eller jorden. De er også meget økonomiske, da de bruger mindre energi end traditionelle varmeanlæg.

Udskiftning til en varmepumpe, kan være en del af en energioptimering af dit hus og derved en forbedring til den lovpligtige energimærkning ved køb og salg af boligen.

Uanset om du bor i Svenstrup, Aalborg eller et helt andet sted i Nordjylland, kan vi tilbyde varmepumper i høj kvalitet og en professionel montering. Vores varmepumper er effektive og energibesparende og kan bruges til både opvarmning og køling af din bolig. De er nemme at betjene og vedligeholde, og kan reducere din varmeregning markant fremover.

Vi tilbyder et bredt udvalg af varmepumper – både industrivarmepumper og til private. Kontakt os i dag for at høre nærmere om hvilke typer, der passer bedst til dine behov.

Hvad koster det at få en varmepumpe?

Prisen afhænger af flere faktorer, herunder størrelsen, installationen og om vi også skal udskifte dit oliefyr, brændeovn, gasfyr, radiatorer eller andet. Vi kan ligeledes tilbyde energioptimering og energimærkning af dit hus ved samme lejlighed.
Det er muligt at få tilskud til varmepumper ved konvertering fra gas, olie, brændsel eller elvarme, hvilket du kan læse mere om her.

Dog er det nødvendigt at anvende godkendte VE-installatører for at få tilskud, hvilket de er hos S.P. Jensen A/S.

Vil du høre mere?

Hør mere om varmepumper og få et uforpligtende tilbud på en installation hos os i dag. Kontakt os på telefon 98 38 14 66 eller send en e-mail til spjensen@spjensen.dk.

Støvring, Aalborg, Nørresundby og resten af Nordjylland.

(+45) 98 38 14 66
spjensen@spjensen.dk