Maler

Maler – Den sidste hånd på værket er ofte den vigtigste​

Hos S.P. Jensen A/S i Svenstrup J nær Aalborg, Nordjylland, er den enkelte maler en del af et højt kvalificeret team af forskellige håndværkere, som tilsammen kan løse opgaver fra start til slut inden for både nye anlæg, reparation og vedligehold.

Lad vores maler lægge den sidste hånd på værket

Opgaverne for en maler ligger ofte i den sidste del af et projekts gennemførelse. Sådan er det ikke hos os. Vi planlægger hele opgaven med alle involverede håndværkere, inklusivt den enkelte maler, så alle dele af arbejdet kan udføres i et hensigtsmæssigt flydende forløb. For kunden bliver resultatet både billigere og mere effektivt.

En maler hos os tilbyder al udendørs maling – evt. i forbindelse med en afrensning af facade og reparation af murværk og træpartier. Vi tager os også af enhver form for indvendigt malerarbejde​

Vores maler kan fjerne gammelt tapet, væv og filt, rense gammel maling af og klargøre overflader til ny behandling inkl. alle former for spartling og reparation af vægge og lofter.

Hvis du står og mangler enten en god murer eller tømrer, så kan vi også hjælpe dig.

Det kan betale sig med en god maler​

Det kan ofte betale sig at reparere og male døre og vinduer frem for at bekoste en udskiftning. Lad os vejlede om mulige løsninger, priser og fremtidige konsekvenser.​

Ved pludseligt opståede skader som f.eks. vandskader er der ofte tale om forsikringsskad​er. Vi påtager os gerne at sørge for samarbejde med forsikringsselskabet, fremskaffe dokumentation og få skaden repareret – også når opgaven indbefatter andre fagområders deltagelse.

Den enkelte maler udfører naturligvis opgaverne i overensstemmelse med gældende regler på miljøområdet.

Kontak​t os på telefon 98 38 14 66 eller e-mail spjensen@spjensen.dk og få et uforpligtende tilbud på en maler.​

(+45) 98 38 14 66
spjensen@spjensen.dk