Murer

​​Murer der står for både store og små opgaver

Hos S.P. Jensen A/S team af højt kvalificerede håndværkere repræsenterer også murerfaget. Vores murere har omfattende erfaring indenfor de fleste former for murerarbejde og leverer arbejde af høj kvalitet i Støvring, Aalborg, Nørresundby og resten af Nordjylland.

Vores murere kan hjælpe ved både store og små opgaver. Uanset om der er behov for udskiftning af en enkelt tagsten, renovering/ombygning af badeværelse, bryggers, samt flere rum, tagflade eller etablering af en helt ny tagdækning, står vores murere klar til at løse opgaven. Skal der udskiftes en fuge, erstattes en flise eller måske lægges et helt nyt klinkegulv, så kan vores kunder have tillid til, at vores murere leverer en sikker løsning.

Renovering og etablering af badeværelse, køkken og bryggers

Vi tilbyder også renovering og etablering af badeværelser, køkkener, bryggers og meget andet. Vi kan hjælpe med opmuring af nye vægge og opbygning af gulv med klinker eller anden belægning. Derudover kan vi assistere med flytning af vægge og forskellige ommuringsopgaver. Vi udfører også betonarbejde såsom støbning, reparationer og pudsning af flader. Udover murerarbejdet kan vi også hjælpe, hvis du har behov for en maler eller tømrer.

​Få rådgivning fra et alsidigt murerfirma

​Skal der bygges nyt, bygges om eller bygges til, kan vi med fordel involveres allerede på det tidspunkt, hvor idéerne begynder at tage form. Vores professionelle murermestre har omfattende erfaring med at give rådgivning om materialer og skræddersyede løsninger, der passer til dine individuelle behov. Vi kan også vejlede om energieffektive muligheder og langsigtede miljømæssige konsekvenser. Derudover kan vi hjælpe ved forsikringsskader.

Hvor meget koster en murer?

Priserne varierer afhængigt af opgavens omfang. Vi har en timepris og kan efter en konkret vurdering af dine behov give dig et uforpligtende tilbud.​

Kontakt vores murerforretning og hør mere

Ønsker du assistance fra en murer til et af dine projekter, eller vil du høre mere om vores priser, så kontakt os på telefon: 98 38 14 66 eller skriv til os på e-mail: spjensen@spjensen.dk.

(+45) 98 38 14 66
spjensen@spjensen.dk