VVS

VVS-autoriseret service til private samt erhverv​

Hos S. P. Jensen i Svenstrup J nær Støvring, Nørresundby og Aalborg i Nordjylland, har vi flere VVS og VVS-blikkenslagere.

Vi kan derfor tilbyde at udføre arbejde både ved nye anlæg og ved reparationer efter skader. Vore opgaver indbefatter ofte mange forskellige fagområder foruden VVS og Miljøse​rvice, som vi internt i eget firma selv koordinerer – med et effektivt resultat til følge.​

Ved nybygning, tilbygning eller ombygning tager vi os af alt omhandlende VVS-opgaver, fra etablering af stikledning til montering af blandingsbatterier og gulvvarme. Vi vejleder om hensigtsmæssige løsninger for alle VVS-installationer i bad, bryggers og køkken, og vi sørger for, at kunden får indsigt i mulig teknologi og materialer.​

Samtidig har vi fokus på miljørigtige VVS-løsninger som energibesparelse og begrænsning af vandforbrug.​​

VVS-arbejde omfatter også etablering og servicering af varmevekslere. Viden og teknologi på området er i stadig og hastig udvikling, og vi stiller gerne vores ekspertise indenfor HVAC-området til rådighed, når der er brug for udskiftning eller ny etablering af en varmeveksler eller andre typer varmeanlæg.

​Når skaden er sket så har du brug for en professionel vvs-blikkenslager

Ved lækager i rørsystemer og i forbindelse med installeret sanitet kan det være vanskeligt at afgøre, hvor lækagen er, og hvor skaden stammer fra. S. P. Jensens eksperter kan med avanceret udstyr lave en fejlsøgning på anlægget og spore lækagens oprindelse. På den måde kan vi hurtigt og effektivt målrette arbejdet med VVS, og kunden får en hurtig begrænsning af eventuelle skader.

Vand er en dyr og begrænset ressource. Derfor kan der være behov for at måle forbruget i detaljer – også efter vandmåleren til det overordnede forbrug. Vi monterer vandure for vandværker, men etablerer også bimålere til måling af forbrug i f.eks. haven, kælderen, brusebadet eller toiletter.

Ønsker du assistance med dit VVS, så kan du få et uforpligtende tilbud ved at kontakte os på ​telefon

98 38 14 66 eller ved at skrive til spjensen@spjensen.dk.

(+45) 98 38 14 66
spjensen@spjensen.dk