Murer

​​Murer der står for både store og små opgaver

S. P. Jensens team af højt kvalificerede håndværkere repræsenterer også murerfaget. Vores murer tilbyder alle former for murerarbejde – ude som inde og både reparationer og nybygning i Støvring, Aalborg og Nørresundby samt i hele Nordjylland.

Ingen opgaver er for små, og ingen er for store. Er der brug for udskiftning af en enkelt tagsten, reparation af en større tagflade eller etablering af helt ny tagdækning, er vores murer klar til arbejdet. Skal der udskiftes en fuge, erstattes en flise eller måske lægges et helt nyt klinkegulv, så kan kunden regne med en sikker løsning fra vores murer.

Få rådgivning fra et alsidigt murerfirma

​Skal der bygges nyt, bygges om eller bygges til, vil vi gerne involveres allerede på det tidspunkt, hvor ideerne er ved at tage form. Hver enkelt professionelle murermester har lang erfaring med rådgivning om materialer og hensigtsmæssige individuelle løsninger. Vi vejleder i energirigtige valgmuligheder og også i langsigtede miljømæssige konsekvenser. ​

Vi kan også hjælpe dig, hvis du står og mangler en maler eller en tømrer.

​Renovering og etablering af badeværelse af professionel murer

Vi tilbyder at renovere eller etablere nye badeværelser med op muring af nye vægge og opbygning af gulv med klinker eller anden belægning. Vores murer udfører også betonarbejde som støbning, reparationer og pudsning af flader. I processen sørger vi for internt og eksternt samarbejde med andre håndværkere, så kunden kan være sikker på et problemfrit projekt.

I forbindelse med forsikringsskader tilbyder vi at tage os af undersøgelse af skaden, dokumentation af skadens omfang og samarbejde med forsikringsselskabet. Vi afgiver naturligvis et tilbud og vejleder kunden i mulige løsninger ved reparation eller udskiftning.

Hvor meget koster en murer?

Vores priser varierer alt efter, hvilken opgave du skal have udført. Vi har naturligvis en timepris og kan efter en konkret vurdering af dit behov give dig et uforpligtende tilbud på en pris.​

Kontakt vores murerforretning og hør mere

Ønsker du assistance fra en murer på et af dine projekter, eller vil du høre mere om vores priser, så kontakt os på telefon 98 38 14 66 eller skriv til os på e-mail spjensen@spjensen.dk, og få et uforpligtende tilbud på en murer.

(+45) 98 38 14 66
spjensen@spjensen.dk